The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Çbeyin taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi çağcıl tempo ile enikonu uyumludur. Beyaz zehir renkler ile kıyak bir intibak halindedir.

Antrasit renk soy dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından kayırma takımlarına denli kullanılan intibak renkleri ortamında kendine durum edinmiş renk olarak berenarı uyanıklık çekiyor.

Gri duvar boyası tonları, hak kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk için bir istikşaf yaptım.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle akort esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu temelı renkler:

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir ışıklandırma, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıihtiyarr.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does not include all offers available in the marketplace.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta aşhane ve banyo dekorasyonunda pek yeğleme etmeyeceğiniz renkler üzere gelebilir. Bu alanlarda kılıklı ve manzum bir görünüm elde etmek isteseniz bile kolaylık kirlenen ve izleri anında ortaya çıkaran parafin rengi yeğleme etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi dökmek ciğerin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha kolay aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden belirtik duvar rengi boyasıdır. öbür möble ve eşyaların rengi ile kolayca mutabakat esenlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit sprey boya ile nötr tonlar beyninde harika bir abra sağlamlanabilir.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve layihamlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar yerlere gereğince daha hararetli bir mat antrasit gri renginde tasarımlanır.

Tabii bunun yüzı gün nötr bir renk seçerek henüz sakin antrasit gri dekorasyon bir hayat düzı tasarımına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en şık renk seçeneğine siz hüküm verin!

ömür alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri arasında ülke kayran koridorlar lüp atmosferinde bayağı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak antrasit renk tonları kullanılan ve geçiş yerleri evetğu tercih edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Antrasit tonları mecra odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir zemin oluşturabilir. Bu renk özge renklerle kombin edilerek döşek odasına zatî bir dokunuş eklemeye olanak tanılamar.

Report this wiki page