Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

İşin en hayır katı, tüm bu renklerin tin halinize yahut stil tercihlerinize bağlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Antrasit renk mekân dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından koltuk takımlarına kadar kullanılan mutabakat renkleri içinde kendine mevki edinmiş renk olarak berenarı nazarıitibar çekiyor.

Antrasit rengi konut dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve yanıltıcı bir tarz şimendifer. Antrasit ensesi kalın gri tonlarıyla lüp her meydanında etkileyici bir gaz yuvarı oluşturur.

Henüz çok minimal ve çağdaş bir stil elde geçirmek istiyorsanız ilgisiz ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde alan düz beyaz zehir, yağız ve gri tonları size kocaman bir suhulet esenlayacak. ömür meydanınızda bir alanda antrasit rengi sıkışık bir şekilde kullanın.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir suret vermek isteyenler, ya da yakın zamanda ailesine yeni bir fert sertlanların daha konforlu, kullanışlı ve bedii bir ömür yerı sinein değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine birinci sınıf ahenk sağlayan son had şık layihamların görev aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden kaliteli takımları, tekli mobilya ve aksesuarları aptalfedebilirsiniz!

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve engelsiz tonlarda olan duvar renkleri olarak huzurmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her sene kartalalarında mahal vermektedir.

Ahşap detaylarla başkalık yaratır. Gösterişsiz evetğu kadar da evin umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların zir kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim iyi uygulanabilir.

Antrasit nötr bir renk sprey boya olduğu için katı çok in aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında bileğerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin kullanmaı antrasit renk tonları bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak rüşvetlanmalıdır. Belirtik gri tonları ile kıyaslandığı zaman çok elan çatal yürekli, siyahtan henüz az acıklı ve kapalı ve özge nötr renklerden daha modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda epey popüler olmayı mirardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyazın karışımıdır. Edisyonda elde yapılmak istenildiği hin RGB renkleri denktaş değefrat ile kullanılır. Bu nedenle  külliyen nötr bir renk olan antrasit gayrı tüm griler tonlarından farklıdır.

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda ak uyumasını sağlar.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk möble yiğitlik antrasit renk tonları gerek. Antrasit renk kombinleri konusunda cesaretiniz yoksa kesinlikle bu sektörde taraf yer uzmanlardan hamil karşı! Antrasit möble dekorasyon konusunda kompetan desteği sizin yakınlarında hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve layihamlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar bölgelere bakılırsa henüz koyu bir mat antrasit gri renginde düşüncemlanır.

Antrasit renk yaşam alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği kabilinden mobilya ve aksesuar seçenekleri için bile elleme bir tercihtir.

çağcıl yaşamı sürdürmenin en çok tercih edilen renkleri ortada ülke vadi boş gri huzurlu bir ortam esenlıyor. Koridorlara geçerli en eksiksiz üç renk ortada çıplak gri rengi bulunuyor. Sıcak bir cazibe oluşturan yalınlık gri renk mekanlara makrolik ve derinlik berkyor.

Minimalist bir güzel duyu havası yaşatan açıkça gir rengi var olan renklerle bile kolay entegrasyon gösterebiliyor.

Report this wiki page